Izvršena je rekonstrukcija lokalnog puta u mjesnoj zajednici Kalica, za koju je Lokalna uprava izdvojila 65. 000 eura, a dijaspora 55. 000 eura.

 „Želim da podijelim zadovoljstvo sa svim građanima, posebno sa ljudima koji ovdje žive, kao i sa ljudima iz dijaspore, koji su dali veliki doprinos da završimo ovaj projekat.

Sa ovim projektom, naša dijaspora je pokazala da zaista želi da pomogne lokalno stanovništvo time i opštinu u razvoju, posebno u ovoj godini, kada smo toliko toga uradili.

Poljoprivredni proizvođači koji žive u ovom dijelu opštine imaće bolje uslove za život i svoje proizvode će plasirati na lakši i savremeni način.

Lokalna uprava i pored toga što je izdvojila sredstva, krajnjim naporom je radilo Komunalno preduzeće u izradi cjevastih propusta, zatim ublažavanje pedencija, kao i uključivanje firme D.O.O „Petrić“, koja je sa svojom mehanizacijom kvalitetno pripremila ovaj putni pravac za tamponiranje i danas smo bili u prilici da se uvjerimo da je preduzeće „Tofi“ kvalitetno uradilo ovaj putni pravac.

Na nama je da i dalje nastavimo da pružamo pomoć i podršku ljudima koji imaju ovakvu vrstu potrebe, to ćemo činiti i u narednom periodu“, istakao je predsjednik Opštine, Samir Agović.