U toku protekle sedmice lokalna uprava je radila na sanaciji lokalnih i nekategorisanih putnih pravaca na teritoriji opštine. Prioritet su mjesne zajednice Azane i dijelom mjesna zajednica Tucanje.

“Proteklih dana mehanizacija je na terenu i sanira putne pravce, a naša namjera je da pomognemo lokalnom stanovništvu, a poseban akcenat je stavljen na izletište Vrševska brda, gdje očekujemo da ćemo uskoro imati tradicionalnu manifestaciju, pa nastojimo da svim posjetiocima omogućimo da dođu lakše do ovog atraktivnog mjesta. Naravno, nastavljamo da saniramo putne pravce u ostalim mjesnim zajednicama i očekujem da ćemo u toku ovog mjeseca uspjeti da najurgentnije potrebe završimo, a posebno na lokalitetima gdje se održavaju skupovi bratstava”, istakao je Agović i dodao da veliku zahvalnost duguje komunalnom preduzeću kao i mještanima.

“Uporedo sa sanacijom puteva radnici komunalnog preduzeća izvode radove na raskrčivanju trasa, putnih pravaca i uklanjanju trave i šiblja sa obije strane puta. I taj segment smo upotpunili i ovom prilikom  iskazujem zahvalnost ljudima na terenu kao i mještanima koji im izlaze u susret i pomažu u navedenim radovima”, zaključio je Agović.