JAVNE RASPRAVE

OBRASCI

JAVNE NABAVKE

ODLUKE

SLOBODAN PRISTUP INFORMACIJAMA

PREDSJEDNIČKI IZBORI 2018

Povodom obiležavanja 28 godina od usvajanja Deklaracije o ekološkoj državi Crnoj Gori, opština Petnjica se pridružila akciji „Nek' gora zazeleni“ , koju su pokrenuli Generalni sekretarijat Vlade Crne Gore i  Zajednica opština Crne Gore.

Opština Petnjica je u saradnji sa Upravom za šume PJ Petnjica uspješno sprovela ovu akciju zasadivši  200 četinara(smrča i bor) u mjestu Pijesak, MZ Vrševo. Akciji se pridružila i ekološka sekcija srednje mješovite škole.

Cilj akcije je da svi zajedno sadnjom drveća doprinesemo očuvanju „pluća planete“.

“Svaki pojedinac svojim primjerom, nekom svojom akcijom može da doprinese očuvanju životne sredine , poput čišćenja smetlišta, sadnje drveća, vožnje bicikla umjesto automobila, da se svi zajedno potrudimo da učinimo našu zemlju ljepšom i boljom.

Stručnjaci upozoravaju da je pored industrijskog i tehnološkog razvoja, čovjek svojim djelovanjem doveo do dramatičnog zagađenja životne sredine.

Nadam se da smo ovom akcijom danas skrenuli pažnju javnosti a posebno mladih na očuvanje životne sredine.“ , kazala je samostalna savjetnica za saobraćaj i zaštitu životne sredine Anita Muhović“.

 

Sadnice je obijezbijedila Uprava za šume PJ Petnjica.

 

 

Vijesti

PREDSJEDNIK OPŠTINE

SAMIR AGOVIĆ

PREDSJEDNIK ŠKUPŠTINE

MEHMED ADROVIĆ

POTPREDSJEDNIK OPŠTINE

MUSLIJA KALIĆ

GLAVNI ADMINISTRATOR

MIRSAD ĆATOVIĆ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

SEKRETAR LOKALNE UPRAVE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

SEKRETAR SKUPŠTINE OPŠTINE